Utvalda case

Genom en mix av tekniskt kunnande, digital strategi och en förståelse för våra kunders verksamhet tar vi fram en lösning som passar våra kunder. Det har vi gjort sedan 2015. Här kan du läsa om våra senaste case.

Med utgångspunkt i WordPress utvecklade Camido en konverterande e-handel med avancerade och skräddarsydda funktioner. Förutom webbshoppen hjälpte Camido till med branding, digital strategi och fotografering. Hemsidan optimerades sedan kontinuerligt utifrån besökarens beteende i syfte att öka konverteringen ytterligare.

E-HANDEL, KONVERTERING, BRANDING, CONTENT

Eftersom den befintliga hemsidan inte höll dagens mått tog Camido fram en helt ny hemsida för industriföretaget i WordPress. Kort efter lansering märkte företaget fler kontaktförfrågningar och högre placering på Google. Syftet med den tvåspråkiga sidan var, förutom bättre konvertering och att driva organisk trafik, att ledningen på egen hand enkelt kunde ändra bilder, texter och videor.

DESIGN & UX, KONVERTERING, SEO, CONTENT

Med högt fokus på konvertering och god användarvänlighet, gav Camido liv till en helt ny identitet för eventföretaget TeamNow. Uppföljning visar att eventföretaget idag får in betydligt fler uppdrag via sin hemsida. Senare fick Camido även förtroendet att ta fram en Android-applikation för företaget.

WEBBUTVECKKLING, KONVERTERING, BRANDING, APP

Camido utvecklade en hemsida och ett mindre intranät för Swedtrac, ett företag i järnvägsbranschen. Användarvänlighets- och designprinciper applicerades med utgångspunkt från slutanvändaren. Företaget märkte nyttan i fler besök på hemsidan och mottagna jobbansökningar.

WEBBUTVECKLING, DESIGN & UX, KONVERTERING

Ett lyckat internationellt samarbete med JHS & CO – den ledande distributören i Australien för flera av världens största skateboardmärken. Camido fick uppdraget att bygga en ny hemsida och ta fram en grafisk profil åt företaget.

WEBBUTVECKLING, DESIGN & UX, BRANDING

Copy link
Powered by Social Snap