Vi stärker varumärken och ökar konvertering

Vi vet att en plattforms framgång mäts i konverteringen, därför lägger vi extra fokus på den.

Camido är en kreativ webbyrå med lite extra kärlek till WordPress. Vi hjälper företag med att stärka era varumärken och utveckla lösningar ämnade att nå alla era mål och uppfylla era behov. 

Välkommen till Camido!

Webbutveckling med Fokus

Processen

Brief & Offert

Innan vi kan skicka en offert behöver vi veta vad ni behöver hjälp med. Vet ni inte exakt vad ni vill ha hjälper vi självklart till med detta och kan komma med förslag. Efter en brief har vi bättre möjlighet att förstå hur projektet kommer att se ut.

Nyfiken

När offerten är accepterad och det är dags att sätta igång börjar vi med det första delmomentet som vi kallar Nyfiken. I detta stadie tar vi möten med er som kund och försöker få bättre insikt i er värld för att bättre förstå era mål och behov. Om ni har en redan existerande hemsida eller applikation gör vi analyser på den för att bättre förstå er målgrupp och gör även trendanalyser på marknaden av samma anledning. Vi tar sedan fram fiktiva målgruppsrepresentanter för att få ett konkret mål på er vision.

Kreativ

När vi har bättre koll på er värld sätter vi oss in I den kreativa delen. Denna del utgör grunden till hela er hemsida och är viktig för att se till att användarens upplevelse av plattformen är på hög nivå. Här tar vi fram strukturen på plattformen, jobbar med UX/UI implementering, och sätter upp en stilguide för plattformens visuella koncept. Till slut gör vi vårat första användbarhetstest på en prototyp för att se till att vi är på rätt spår.

Flitig

Efter att grunden är lagd för plattformen börjar utvecklingen. Vi utvecklar alla lösningar och funktioner som behövs, både front-end och back-end. Vi integrerar även eventuella externa tredjepartsfunktioner.

Noggrann

Slutligen gör vi diverse tester för att se till att allt är i ordning. Vi ser över allt från responsiviteten till kompabiliteten mellan webbläsare eller enheter. Vi utför även användbarhetstestning igen och webbserver optimering.

Pedagogisk

När allt är klart och plattformen är redo att levereras ser vi till att utbilda er i dess hantering. Ni får även självklart en manual som ni kan referera till om ni skulle glömma!