Underhåll, säkerhet & support

Webbplatser som inte hålls uppdaterade löper en stor risk att bli utsatta för sofistikerade hackerintrång, utlåsning, sabotage m.m. som kan leda till svartlistning på Google. Om du inte har en underhålls- och säkerhetsplan för din webbplats, är det inte bara en stor risk utan snarare en tidsfråga innan den blir hackad – rätt och slätt.

Förebyggande underhåll istället för reparation

Att ta hand om eller underhålla en webbplats kan jämföras med att ta hand om eller underhålla sin bil. Det är mycket billigare och mindre tidskrävande genomföra förebyggande underhåll på regelbunden basis än att behöva reparera när något har gått riktigt fel.

Underhållspaket

Nedan följer olika prispaket för att vi ska underhålla din sida. För att undvika att behöva lägga tid på att underhålla den själv och förebygga risk rekommenderar vi att välja ett underhållspaket.

Priser anges ex. moms.

Vi svarar på generella frågor under arbetsdagar, inom 24 – 48 timmar. Oftast går det betydligt snabbare. Vi lämnar alltid en dokumentation för hur hemsidan ska hanteras så att ni själva kan byta ut bilder och ändra texter. Skulle ni inte känna er säkra på hur detta sker kan ni alltid kontakta oss. I alla paket ingår minst 1 timme för ändringar. Exempel: ändring av bild/text beräknas ta 10 minuter. Skulle mer tid behövas får ni det rabatterade priset 300 SEK/timme. Kunden debiteras för varje påbörjad halvtimme. Detta erbjudande gäller för befintliga komponenter på hemsidan. Större arbeten eller komponenter som Camido inte byggt omfattas inte utan offereras som vanligt.

Ibland kan tekniken strula trots förebyggande åtgärder. Driver du en e-handel kan detta innebära förlorade intäkter och onödigt spenderande på marknadsföring. Genom att dygnet runt ha ett monitoringssystem som varnar oss så fort något problem uppstår kan vi ta rätt åtgärder och fixa problemet utan att ni ska behöva kontakta oss.

Webbutveckling har förändrats otroligt mycket under de senaste 10 åren. Idag bygger t.ex. nästan en tredjedel av alla hemsidor på WordPress. I WordPress-plattformen används diverse plugin och moduler. Dessa plugin kan dock bli föråldrade och sluta fungera tillsammans med hemsidan om de inte uppdateras. Vissa plugin kan även behövas ersättas. Camido uppdaterar och säkerhetsställer att dessa plugin fungerar som de ska för en optimal hemsida.

Det är viktigt att försäkra sig om att all information och content är säkerhetskopierat ifall något utanför din kontroll skulle gå fel. Camido schemalägger säkerhetskopieringar av er hemsida för att snabbt kunna återställa hemsidan om det skulle behövas.

30 000 hemsidor uppskattas bli hackade varje dag. Detta är ett växande orosmoment för hemsideägare. Camido hjälper er att att implementera rätt säkerhetsåtgärder och minska risken för att dessa attacker. Vi kollar bland annat efter ändrade filer, inloggningsförsök och liknande.

Webbläsare uppdateras konstant för att förbättra användarnas säkerhet och upplevelse. Med detta finns det en risk att din hemsidas design kan få lida. Att behålla en konsekvent webdesign kräver konstant testande i olika webbläsare. Camido erbjuder därför att med jämna mellanrum testa och uppdatera er hemsida för att hålla den upp till standard.

×
Ny beställning
Copy link
Powered by Social Snap